Vi leverer callinganlegg til borettslag og sameier

PHONO Elektro-akustikk AS leverer callinganlegg til borettslag og sameier av høy kvalitet. Vi har over 40 års erfaring. Ta kontakt for et uforpliktende møte.

Dørtelefon

Ser sameie ditt etter et callinganlegg som gir beboere muligheten til å kommunisere med besøkende, har vi et bredt spekter av callinganlegg som er tilknyttet kamera eller bare lyd. Gjør det trygt for beboerne slik at de kan se besøkende før de slippes inn.

Callinganlegget kan brukes til å åpne døren for besøkende med enkle tastetrykk. 

Hva er callinganlegg?

Callinganlegg, også kjent som dørtelefonsystemer, gir mulighet for å kommunisere med andre mennesker i en bygning eller et område ved hjelp av video-og lydsignaler. Dørtelefonsystemet kan for eksempel settes opp i kontorbygg, skoler, sykehus og andre offentlige bygninger.

Ved å ha porttelefon i borettslaget vil du ha noen fordeler, blant annet:

 

  1. Økt sikkerhet: Callinganlegget kan hjelpe til med å holde uvedkommende ute av bygningen ved å kreve at besøkende identifiserer seg før de får adgang.
  2. God kommunikasjon: Callinganlegget gir beboerne muligheten til å kommunisere med hverandre og med besøkende på en mer effektiv måte.
  3. Enkel håndtering av leveranser: Callinganlegget kan hjelpe til med å håndtere leveranser ved å gi besøkende muligheten til å kontakte beboeren direkte når de leverer pakken.

Våre leverandører

Vi har jobbet med Bticino i mange år. De er Italias største og mest renommerte konsern som inkluderer elektriske produkter, hjemmeautomasjon og kommunikasjonsprodukter. Bticino er kjent for sine kvalitetsprodukter og innovative teknologi.

Bticino har produkter som kan styres via en app eller en webportal, hvor disse kan integreres med andre smarte enheter som for eksempel å låse og åpne dører.

Ulike behov

Vurderer du å installere porttelefon i borettslaget, bør du vurdere om det beste for beboerne er:

  • Intercomsystem: Dette er en toveis kommunikasjonssystem med høyttalere og mikrofoner som gjerne er plassert ved inngangen til bygningen.
  • Trådløse systemer: Trådløse systemer gir deg fleksibilitet til å kommunisere med besøkende fra din egen leilighet, uten å måtte gå til inngangen til bygningen.
  • Videoovervåkningssystemer: Kameraovervåking er en trygg måte ved å kunne se hvem du slipper inn i bygget.
  • App: Enkelte smarttelefoner kan kobles via en app slik at du kan åpne døren for besøkende fra mobilen. 

En god løsning

Vi har et stort produktspekter av porttelefoner, og er det noe du lurer på før du velger et system kan du gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan bistå deg etter dine behov og budsjett.

Dersom det trengs utskifting av tidligere svarapparat i borettslaget ditt, kan vi bistå med dette.

Hvem er PHONO Elektro-akustikk AS

Du finner oss i Oslo, nærmere bestemt på Hoff Terrasse 2. Vi har svært dyktige og serviceinnstilte fagfolk med bred kompetanse innen sitt felt. Vi har levert dørtelefon og callinganlegg til leiligheter, hus, villaer og bedrifts- og næringsbygg i 50 år. 

Ringer du oss når du ønsker å oppgradere sikkerheten i sameiet ditt, vil du få hjelp til alt du trenger innenfor dør- og porttelefoner. Vi tilbyr alltid det nyeste utstyret, og du kan være sikker på å få kanskje landets beste service.