Porttelefonsystem

Vi kan trygt si at vi har lang erfaring innen anlegg med ringesignal, tale, og mulighet for døråpning, til BUS baserte videosystemer for mer komplekse bygningsmasser. 

Bticino – ledende leverandør på markedet

Vi har alltid jobbet for å levere kvalitet til våre kunder og er derfor stolte over at vi kan tilby Bticino. Gjennom varenavnet Terraneo, har de siden 1980-tallet levert pålitelige dørtelefonsystemer av svært høy kvalitet. I løpet av de siste fem årene har Terraneo-navnet blitt faset ut, og produktene er nå brandet Bticino. 

Porttelefonsystemet er kjent for sine smarte løsninger og delikate design. 

Systemet er laget for å imøtekomme kravene til universell utforming, og takket være Bticinos teknologi kan vi levere systemer med eller uten bildeoverføring for 1 til 4000 brukere. Alt på kun to upolariserte ledere. 

Les mer: Callinganlegg

Porttelefonsystem for alle typer bygninger 

Skulle noen i familien vært så uheldig og glemt nøkler? Ikke fortvil! Du kan ta med deg dørklokka i lomma! Med Gateway i våre systemer har du mulighet til å åpne døren fra mobilen, uansett hvor du er. 

For oss i PHONO-Elektro Akustikk AS er det viktig å levere god kvalitet til riktig pris. Vi leverer alt innen porttelefonsystemer fra enkle enbruker anlegg med ringesignal/tale og mulighet for døråpning til BUS baserte videosystemer for mer komplekse bygningsmasser.

Vi kan levere alt fra enkle enbrukeranlegg med ringesignal, tale og mulighet for døråpning, til BUS baserte videosystemer for komplekse bygningsmasser.

Vi tilbyr bl.a.

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst
  • Lyd og / eller bilde
  • Innovativt design 

Kort om oss

PHONO Elektro-akustikk AS ble grunnlagt i 1970, og vi er i dag leverandør av et bredt spekter dørtelefonsystemer, porttelefoner og callinganlegg. Vi er et sikkerhetsfirma med 50 års samlet erfaring innen bransjen. 

Vi kan trygt si at vi har lang erfaring innen feltet om du og din bedrift har spørsmål. Derfor håper vi at du ønsker å benytte oss som din leverandør.  

Vi har svært gode og konkurransedyktig priser samt et stort produktspekter. Er det noe du ikke finner på våre hjemmesider eller lurer på, må du gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan bistå deg etter beste evne.