Porttelefon borettslag

PHONO Elektro-akustikk AS leverer og installerer komplett løsning med porttelefoner til borettslag. Ring oss i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale. 

Ser sameiet ditt etter løsning med dørtelefoner, videotelefoner og callinganlegg for borettslaget? Hos PHONO Elektro-akustikk AS er det alltid fokus på faglig rådgivning og godt håndverk. Vi har lang erfaring og tar i bruk kun effektive og pålitelige løsninger fra gode og solide leverandører. 

Ønsker du å vite mer om mulighetene for dørtelefonanlegg og priser, er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale om dine behov. Du kan kontakte oss ved å sende oss en e-post, ringe oss eller kom innom oss i Hoff Terrasse 2 på Skøyen i Oslo, og få mer informasjon om våre produkter.

Du kan også sjekke ut brosjyrene våre på nett, hvor du finner informasjon som produkter og systemer vi tilbyr fra Bticino. Blant disse finner du porttelefonsystem.

En god investering

I første rekke bør styret i borettslaget være innstilt på å velge en brukervennlig porttelefon av god kvalitet. Fordi det er en investering som skal vare en stund.

Deretter er det viktig å stille seg noen spørsmål om for eksempel hvilken funksjoner porttelefonen bør ha og hva som passer ditt sameiet best.

Disse funksjonene kan blant annet være:

 • Skal du ha bare lyd, eller både lyd og video?
 • Skal du kunne åpne via app, eller skal du ha svarapparat i leiligheten?
 • Vil det fungere best med kablet eller trådløst utstyr i nettopp deres borettslag?

For oss er det viktig å levere god kvalitet til riktig pris. Vi leverer alt innen porttelefonsystemer fra enkle enbruker anlegg med ringesignal/tale og mulighet for døråpning til BUS-baserte videosystemer for mer komplekse bygningsmasser.

Det er lurt å samarbeide med en etablert leverandør som har erfaring og kompetanse rundt slike spørsmål.

Elektriske anlegg og våre porttelefoner

Vi leverer porttelefonsystem for alle typer bygninger.

Vi tilbyr blant annet:

 • Stort utvalg – alle prisklasser
 • Kablet eller trådløst
 • Lyd og / eller bilde
 • Video løsninger
 • Innovativt design

Anlegg som er passende for borettslag

Dersom du ønsker en enkel løsning som passer for beboere leverer vi produkter av svært god kvalitet. 

Bticino

Vi har alltid jobbet for å levere kvalitet til våre kunder og er stolt over at vi kan tilby Bticino. Siden 80-tallet har Bticino levert pålitelige dørtelefonsystemer av svært høy kvalitet. Ønsker du en dørtelefon av ypperste kvalitet, er utvalget fra Bticino perfekt for deg. 

Bticino Sfera

Delikat løsning som har funksjoner som blant annet:

 • Lyttesperre som gjør at din samtale med døren ikke kan overhøres
 • Ringesignalet lyder en minimumsƟd uanseƩ hvor kort man trykker på ringeknappen
 • Opp til 100 leiligheter i en bus

Bticino 100 – Høyteknologi med video

Med sitt lekre design har du muligheten til å automatisk og eksternt administrere systemer. Bticino 100 et porttelefon system med video hvor du enkelt styrer hvem du slipper inn og kan se bilde og lyd rett på telefonen din.

Vi har flere typer porttelefoner som gir god oversikt til hvordan du enkelt kan administrere smart hjemmet ditt takket være Bticino 100. 

Bticinos Smart Home-løsninger er sammensatt av tilkoblede objekter som er enkle å installere og bruke.

Fordeler med å velge porttelefon for borettslag og sameier

Økt sikkerhet

Porttelefoner bidrar til å kontrollere og begrense adgangen til boligområdet, noe som reduserer risikoen for uønsket inntrengning og kriminalitet.

Enkel adgangskontroll

Du vil enkelt kunne administrere og regulere hvem som får adgang til bygningen ved å gi eller nekte tilgang via porttelefonen.

Økt trygghet

Porttelefoner gjør det mulig for beboerne å kommunisere med besøkende før de gir dem adgang til bygningen, noe som gir økt trygghet og mulighet til å avvise uønskede besøk.

Redusert ulempe

Beboerne slipper å forholde seg til uventede besøk eller uønsket reklame.

Pris

Prisene varierer fra noen få tusen kroner for enkle enheter til flere titalls tusen kroner for avanserte systemer med flere funksjoner. Det anbefales å kontakte oss for å få spesifikke priser og tilbud basert på dine behov og preferanser.

Derfor bør du velge Phono Elektroakustikk AS

Vi har omfattende erfaring og ekspertise innen elektro-akustikk bransjen og tilbyr pålitelige kvalitetsprodukter. Vårt sortiment av porttelefoner er omfattende og dekker ulike behov og budsjetter. Vi spesialtilpasser løsninger i samsvar med dine spesifikke krav og behov, og vi har et sterkt fokus på kundeservice. Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi støtte gjennom hele prosessen.