Dørtelefon

Det er mange som ønsker å føle seg trygge ved å kunne se hvem som ringer på. Med en dørtelefon kan du enkelt snakke og eventuelt se den som ringer på utenfor. 

Tenk sikkerhet 

Ønsker du å sette opp automatisk dørsystem for en blokk eller et hus? Da er det ingen grunn til å lete mer! Hos PHONO Elektro-akustikk AS garanterer vi høy kvalitet til gode priser. Vi holder til i Oslo, men sender til hele landet. 

Dersom du ønsker høyest mulig sikkerhet samt se hvem som kommer og går, bør du velge et anlegg som kombinerer adgangskontroll og videoovervåking. Vi tilbyr både porttelefoner og callinganlegg

Bticino

Vi har alltid jobbet for å levere kvalitet til våre kunder og er stolt over at vi kan tilby Bticino. Siden 80-tallet har Bticino levert pålitelige dørtelefonsystemer av svært høy kvalitet.  

Portelefonsystemene er av svært god kvalitet, og de har et sofistikert og subtilt design. I tillegg leveres de i en rekke ulike løsninger, alt fra avanserte til enkle anlegg. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om sikring av ditt hjem og næringsbygg. Vi kan bistå med valg av sikkerhetsløsninger. 

Vedlikehold av apparatet er svært enkelt. Her trengs det kun en tørr, eller en lett fuktet klut. Det må aldri benyttes så mye vann at det kan trenge fukt inn i apparatet. Videre skal apparatet ikke åpnes av andre enn servicetekniker! Dette er grunnet en feil ved til/frakopling kan dessverre påvirke hele anlegget. 

Vi tilbyr bl.a.

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst
  • Lyd og / eller bilde
  • Innovativt design 

Hvem er PHONO Elektro-akustikk AS

Du finner oss i Oslo, nærmere bestemt på Hoff Terrasse 2. Vi har svært dyktige og serviceinnstilte fagfolk med bred kompetanse innen sitt felt. Vi har levert dørtelefon og callinganlegg til leiligheter, hus, villaer og bedrifts- og næringsbygg i 50 år. 

Vi har svært gode og konkurransedyktig priser samt et stort produktspekter. Er det noe du ikke finner på våre hjemmesider eller lurer på, må du gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan bistå deg etter beste evne. 

Phono Elektro-akustikk holder til i Oslo, men vi leverer til hele Norge. Send oss gjerne en e-post eller ring oss på tlf: 225 08 700