Porttelefon

Vi leverer porttelefoner, som er en nødvendighet innen adgangskontroll. Vi kan bistå med ulike anlegg med kun tale eller kombinert med bilde. Ta kontakt i dag.

PHONO Elektro-akustikk AS leverer og installerer adgangskontroll og porttelefoner. Vi holder til i Oslo, men leverer produkter til hele landet. 

Målet vårt er å levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser, og gjøre adgangskontroll med porttelefoner tilgjengelig for flere nordmenn. Vi tilbyr også ursystemer, for eksempel til skoler eller andre steder som ønsker systemer til å signalisere pauser.

Hva er porttelefon?

En porttelefon er et kommunikasjonsanlegg som brukes som adgangskontroll, enten i offentlige kontorbygg eller i bygg med flere private boenheter. Med et slikt system kan man begrense hvem som har adgang til bestemte områder. 

Vi leverer dørtelefoner med både tale- og bildefunksjoner, slik at du kan få en løsning som passer ditt bygg optimalt.

Gå til vår nettbutikk her.

Bticino – ledende leverandør på markedet

Vi er stolt leverandører av Bticino, som er et profesjonelt dørtelefon- og callinganlegg til hyggelige priser. Produktene er kjent for sine smarte løsninger og delikate design. 

Systemet er laget for å imøtekomme kravene til universell utforming, og leverer systemer både med og uten bildeoverføring som kan benyttes av 1 til 4000 brukere. Alt på kun to upolariserte ledere. 

Vi tilbyr blant annet:

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst anlegg
  • Lyd og / eller bilde
  • Innovativt design 

Vi tilbyr produkter fra Bticino i flere forskjellige prisklasser og med både enkle og avanserte funksjoner. I vårt sortiment finner du for eksempel enkle dørtelefoner med talefunksjon og avanserte modeller med 5” skjerm. 

Ta gjerne kontakt dersom du trenger en skreddersydd løsning, så undersøker vi om kan levere en løsning som passer for deg. 

Les mer om vårt porttelefonsystem her.

Hva gjør vi? 

I 50 år har vi tilpasset løsninger som vil forbedre virksomheten din. Vi tilbyr en komplett linje med porttelefoner, dør- og callinganlegg. Hos oss er stikkordet kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. 

Vi er leverandør av Bticino, som er et av Italias største og mest innovative konsern innen elektriske produkter, hjemmeautomasjon og kommunikasjonsprodukter. Bticino jobber kontinuerlig med å forbedre teknologien og lage innovative løsninger. 

De har vært på markedet siden 80-tallet, og er en global spesialist innen den elektroniske og digitale infrastrukturen på bygninger. 

Hvem er vi? 

PHONO Elektro-akustikk AS ble grunnlagt i 1970, og vi er i dag leverandør av et bredt spekter dørtelefonsystemer, porttelefoner og callinganlegg. Vi er et sikkerhetsfirma med 50 års samlet erfaring innen bransjen. 

Vi kan trygt si at vi har lang erfaring innen feltet om du og din bedrift har spørsmål. Derfor håper vi at du ønsker å benytte oss som din leverandør.  

Vi har svært gode og konkurransedyktig priser samt et stort produktspekter. Er det noe du ikke finner på våre hjemmesider eller lurer på, må du gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan bistå deg etter beste evne. 

Om du bor i Norge og er nysgjerrig på våre callinganlegg og porttelefoner, kan du ta kontakt med oss i PHONO Elektro-akustikk AS. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig anlegg for deg og ditt hjem eller kontor.