Porttelefon

Vi leverer løsninger for porttelefon til privatpersoner, bedrifter og offentlige institusjoner over hele Norge. Vi hjelper deg å velge et anlegg som møter dine krav og behov.

Hva er en porttelefon?

En porttelefon er et kommunikasjonsanlegg som brukes som adgangskontroll, enten i offentlige kontorbygg eller i bygg med flere private boenheter. Med et slikt system kan du fjernåpne dører for besøkende og leveranser, og du kontrollerer hvem som slipper inn. Du bestemmer hvem som har adgang til bestemte områder.

Vi tilbyr ulike porttelefoner fra Bticino og Intratone med både tale- og bildefunksjoner, slik at du får en løsning som passer dine behov.

Gå til nettbutikken

Phono Elektro-akustikk – tilpassede adgangsløsninger

I 50 år har vi levert løsninger som gjør adgangskontroll enkelt. Vi tilbyr et komplett utvalg av porttelefonsystemer og, dør- og callinganlegg. Hos oss er stikkordet kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Hos oss får du:

Hvem passer våre dørsystemer for?

Våre portsystemer passer like godt til både privat og offentlig sektor. Vi leverer systemer til blant annet sameier, borettslag, kontorbygg og øvrige bygg med behov for kontrollert adgang.

Felles for løsningene våre er at de er utviklet for optimal sikkerhet og tilgjengelighet for brukerne, samtidig som de har enkel og effektiv adgangskontroll.

Bticino – ledende leverandør på markedet

Phono er stolt leverandør av Bticino, et dørtelefon- og callinganlegg som er kjent for smarte løsninger og delikate design. Bticino er et av Italias største og mest innovative konsern innen elektriske produkter, hjemmeautomasjon og kommunikasjonsprodukter.

Bticino har vært på markedet siden 80-tallet, og jobber kontinuerlig med å forbedre teknologien og lage innovative løsninger.

Porttelefon for alle

Systemet er designet for å oppfylle kravene for universell utforming, har løsninger med og uten videooverføring for alt fra 1 til 4000 brukere – alt dette gjennom bare to upolariserte ledere.

Bticino er blant annet godt tilpasset nybygg. Vi tilbyr produkter fra Bticino i flere forskjellige prisklasser med både enkle og avanserte funksjoner. I vårt sortiment finner du for eksempel enkle dørtelefoner med talefunksjon og avanserte modeller med 5” skjerm.

Les mer om dørtelefon fra Bticino her

Intratone – brukervennlig og trådløs porttelefon

Intratone er den foretrukne adgangskontrollen til eksisterende og eldre bygg. Løsningene fra Intratone er digitale og trådløse, og er basert på GSM-systemet. Dette er primært kabelfrie porttelefoner som ikke krever kabling til hver enkelt leilighet.

Porttelefonene fra Intratone administreres i sanntid fra hvor som helst, slik at du har mulighet til å kontrollere adgang og kommunikasjon med besøkende effektivt.

Intratone egner seg godt for blant annet borettslag, sameier og næringsbygg. Vi har også mulighet til å levere løsninger fra Intratone med abonnement på administrasjon og 4G.

Les mer om Intratone her

Spesialist innen porttelefoner

PHONO Elektro-akustikk er leverandør av porttelefoner og døranlegg. Med base i Oslo er vi din landsdekkende partner og leverer produkter over hele landet.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter innen adgangskontroll til fornuftige priser. Vi tilbyr også ursystemer, som er ideelle for skoler og virksomheter som ser etter effektive løsninger for pausevarsling.

Ta kontakt om du trenger en skreddersydd løsning, så undersøker vi om kan levere en løsning som passer for deg.

Over 50 års erfaring

PHONO Elektro-akustikk er et sikkerhetsfirma med lang erfaring i bransjen. Vi leverer dørtelefonsystem, porttelefon og callinganlegg til blant annet private hjem, borettslag og kontorbygg.

Om du er nysgjerrig på våre callinganlegg og porttelefoner kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig anlegg for deg og dine behov.