Porttelefon sameie

PHONO Elektro-akustikk AS ble grunnlagt i 1970 og leverer et bredt spekter av porttelefoner til sameier og borettslag. Kontakt oss i dag.

Porttelefon i borettslag og sameier gir beboere og besøkende en enkel og effektiv måte å kontrollere tilgangen til bygningen. På denne måten kan de lett kommunisere med vedkommende som står utenfor og sikre hvilke personer som får adgang til bygget.

Porttelefoner har en rekke åpenbare fordeler. Med mange år i denne bransjen har vi lært at ingen eiendommer er like og at behovet for intercom heller ikke er det samme for alle.

Ta kontakt med oss for å finne en porttelefon som innfrir deres ønsker og behov til funksjonalitet, kvalitet og utseende.

Les mer om Porttelefon borettslag her.

Vi tilbyr blant annet

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst
  • Lyd og/eller bilde på porttelefonen
  • Video på anlegg
  • Innovativt design

Dørtelefon med video

Stadig flere borettslag, næringsbygg og boligeierevelger etter hvert å få montert porttelefon med video. Å få et dørtelefonsystem som både har kamera og lyd gjør at brukeren ikke bare kan høre noen ringer på, men også se hvem som ringer på døren deres. Dette skaper trygghet rundt hvem som slippes inn på eiendommen.

Med en dørtelefon med video kan du i tillegg til å se hvem som ringer på også motta oppringningen fra inngangsdøren på mobilen.

Vi hjelper deg med å finne en dørtelefon som dekker ditt behov

Det finnes flere forskjellige alternativer når det kommer til en videodørtelefon. Vi hjelper selvsagt til med rådgivning, avhengig av behov og prisklasse.

Uansett om du ønsker den luksuriøse modellen som matcher stilen i hjemmet, eller om du tenker på funksjonalitet, har vi mange design å velge mellom. Vår ekspertise vil være til nytte for deg når du leter etter en porttelefon.

Din sikkerhet – vår jobb

Fordelene med å ha porttelefon i sameiet er mange. Noen av de viktigste inkluderer: 

  • Bedre sikkerhet: Med en porttelefon kan du se og kommunisere med personer som står utenfor inngangsdøren din, uten å måtte åpne døren. Dette gjør at du kan unngå å slippe inn uønskede personer.
  • Bedre kommunikasjon: Med porttelefonen kan du kommunisere med personer som står utenfor inngangsdøren din på en enkel og effektiv måte. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har nedsatt hørsel eller problemer med å bevege deg.

Alt i alt kan en dørtelefon være en svært nyttig enhet for å øke sikkerheten og bekvemmeligheten i hjemmet ditt.

Bticino – ledende leverandør på markedet

Vi er stolte over å kunne tilby Bticino,vår leverandør gjennom mange år. Bticino har siden 1980-tallet levert pålitelige dørtelefonsystemer av svært høy kvalitet.

Porttelefonsystemet er kjent for sine smarte løsninger og delikate design. 

Systemet er laget for å imøtekomme kravene til universell utforming, og takket være Bticinos teknologi kan vi levere systemer med eller uten bildeoverføring for 1 til 4000 brukere. Alt på kun to upolariserte ledere.

Din profesjonelle samarbeidspartner fra start til slutt

PHONO Elektro-akustikk AS ble grunnlagt i 1970, og vi er i dag leverandør av et bredt spekter dørtelefonsystemer, porttelefoner og callinganlegg. Vi er et sikkerhetsfirma med 50 års samlet erfaring i bransjen. 

Vi i PHONO er stolte av å tilby kvalitetsvarer til gode priser, og dermed gjøre porttelefonsystemer og andre praktiske løsninger tilgjengelig for det norske folk. Det er ikke lengre kun leilighetsbygg som har porttelefonsystem – uansett hvor du bor kan du nå ta del i denne praktiske trenden.