Callinganlegg

Vi i PHONO Elektro-akustikk AS er opptatt av å levere høy kvalitet til riktige priser. Vi leverer callinganlegg og porttelefoner fra det innovative porttelefonsystemet Bticino. 

Dere kan være trygge på at vi bistår med serviceinnstilte ansatte om dere trenger hjelp! 

Dette er callinganlegg

Et callinganlegg er et elektronisk system som brukes til å håndtere toveiskommunikasjon i hus, leiligheter og andre bygg. 

Et callinganlegg er en form for adgangskontroll og bidrar til å avgrense bygg og områder for uønskede personer. Vanlige bruksområder for adgangskontroll er store offentlige bygg, som flyplasser, sykehus og militære lokasjoner hvor sikkerhet er særlig viktig, men også kontorbygg og hoteller. 

Vi leverer og installerer adgangskontroll og callinganlegg i private og offentlige bygg. Kontakt for en spesialtilpasset løsning til ditt behov. 

Les mer: Porttelefonsystemer

Lang erfaring i bransjen

Helt siden 1970 har PHONO Elektro-akustikk AS levert dørtelefonsystemer, lyddistribusjon utstyr og ursystemer til forhandlere og elektroinstallatører i hele Norge. 

Vi tilbyr bl.a.

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst
  • Lyd og / eller bilde
  • Innovativt design

Vi leverer alt fra enkle anlegg med tale til BUS-baserte video- og talesystemer. Ved bruk av video og tale er vår erfaring at sluttbruker får en trygg sikkerhet når det gjelder hvem de snakker med og eventuelt slipper inn. Vi tilpasser våre løsninger og anlegg etter det behovet dere har. 

Kvalitet og elegant design

Få en god oversikt over hvem som ringer på til enhver tid med de moderne callinganleggene til Bticino. Btcino er Italias største og mest anerkjente leverandør av elektriske produkter, hjemmeautomasjon og kommunikasjonsprodukter. I tillegg til å være av utmerket kvalitet, har de et stilrent og elegant design. 

Callinganleggene til Bticino leveres i en rekke ulike løsninger, alt fra avanserte til enkle anlegg. Ta gjerne kontakt dersom du trenger spesiell tilrettelegging, så undersøker vi om vi kan levere en løsning som passer ditt behov.

Les mer: Callinganlegg borettslag

Hvem er PHONO Elektro-akustikk AS

Du finner oss i Oslo, nærmere bestemt på Hoff Terrasse 2. Vi har svært dyktige og serviceinnstilte fagfolk med bred kompetanse innen sitt felt. Vi har levert dørtelefon og callinganlegg til leiligheter, hus, villaer og bedrifts- og næringsbygg i 50 år. 

Phono Elektro-akustikk holder til i Oslo, men vi leverer til hele Norge.

Send oss gjerne en e-post eller ring oss på tlf: 225 08 700. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.